екип

Повече за екипа психолози на "Живот на килограм"

Всеки един психолог на „Живот на килограм“ е насреща за групова и индивидуална терапия на хранителни разстройства като анорексия и булемия, но не само. Прави обучения, събития и лекции, залагайки на интерактивен и модерен подход, следователно гарантиращ висока ангажираност. 

Запознайте се с нас! 

Заповядайте и на нашата Фейсбук страница.

Милена Ташкова – психотерапевт, супервизор, обучител

Клиничен психолог, директор на “Психодраматична работилница”, психотерапевт, супервайзър и обучител по метода психодрама.

Прочети повече

София Фердинандова – психотерапевт, супервизор, обучител

Съдружник в организацията “Психодраматична работилница”, училищен психолог с над 10 годишен опит, психотерапевт, супервизор и обучител в метода психодрама. Един от създателите на „Живот на килограм“.

Прочети повече

Любомира Манчева – психолог, психодрама терапевт, хипнотерапевт

Психолог, психотерапевт, хипнотерапевт, семеен консултант и психодрама терапевт. От 8 години е част от “Психодраматична работилница” и участва в разработването на “Живот на килограм”.

Прочети повече

Славея Дънева – психолог, фамилен консултант, психодрама асистент

Бакалавър по психология, магистър по фамилна терапия, обучаващ се психодрама терапевт. От 2013 г. Славея е част от екипа на Психодраматична работилница, където се занимава с индивидуална и групова психотерапия.

Прочети повече

Димитър Ганчев – магистър психолог

Клиничен психолог и психодрама обучител, той е част от екипа на “Психодраматична работилница”.

Прочети повече

Виолета Керемидчиева - комуникатор

Комуникатор с опит в журналистиката и рекламата. Подкрепя ни и ни досажда с въпроси за сайта, за да разкажем повече истории за хранителните разстройства.

Прочети повече