психотерапия

Търсите психотерапия? Ние можем да ви помогнем.

Психолозите в „Живот на килограм“ и „Психодраматична работилница“ имат богат професионален опит и са се сблъсквали многократно с предизвикателството да поведат по пътя на лечението своите пациенти. Те са насреща, ако имате въпрос или проблем, искате специализирана консултация или търсите психотерапия. При нас можете да намерите групова психотерапия, семейна терапия, детски психолог, психотерапия за възрастни и юноши.

 Точно опитът и човешката болка вдъхновяват екипа да създаде програма за превенция на хранителните разстройства. Винаги има начин, когато човек е готов да се бори за правото си на щастие. Ще намерите много случаи от практиката в раздел „Истории“.

Ако сте тръгнали сте по пътя на психотерапията – потърсете ни!

Психотерапия за възрастни
Психотерапия за възрастни и тийнейджъри под формата на индивидуални сесии. Изразява се в специално взаимоотношение между специалиста и клиента със строго определени рамка и цел.
Групова психотерапия
Работата в група е неповторим начин за среща със себе си и другия през преживяването.
Семейна терапия
Този тип психотерапия търси решения за проблемите в двойката. Подходяща е при нарушена комуникация, конфликти, развод, родителстване или за заздравяване на емоционалната връзка.
Психотерапия и превенция на хранителни разстройства
Този тип психотерапия е специално насочен към хора, страдащи от анорексия, булимия, хиперфагия и други хранителни разстройства.
Индивидуална терапия
Детски психолог
Децата също имат нужда от психологическа помощ — потърсете ни, ако нещо ви притеснява.
Психотерапия за юноши
Много от проблемите, които носим цял живот, се отключват точно в тази деликатна възраст.